Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Zbog novonastale situacije menja se način i režim rada zdravstvenih ustanova. Ambulanta u Tijabari rezervisana je za pacijente koji imaju infekcije disajnih organa ( grip, prehlada, gušobolja i sl.) . Svi ostali pacijenti koji nisu infektivni javljaju se izabranom lekaru u ambulantama u Pazaru, Tigru i bolnici bez prethodnog zakazivanja a poštujući sve odluke državnih organa u vezi ograničavanja kretanja. Ambulante rade od 7 do 18 sati. Terenske ambulante rade po starom rasporedu. Hitna služba radi 24 sata. Suspenduju se svi ranije zakazani specijalistički pregledi. Iz Doma zdravlja se na specijalističke preglede upućuju samo akutna-hitna stanja i u bolnicu je dozvoljen ulazak pacijentima samo sa takvim uputima. Kada se završi vanredno stanje ranije zakazani pregledi ne važe već se pacijent mora ponovo da ponovi proceduru za zakazivanje specijalističkiog pregleda.

Važnost ranije propisanih recepata produžava se za tri meseca ali u celoj Srbiji iz tehničkih razloga još uvek se to praktično ne realizuje. Očekuje se da se problem što pre reši.

U cilju što bolje informisanosti pacijenata Dom zdravlja je uveo veliki broj telefoskih linija čije brojeve objavljujemo.

 

Izrada plana razvoja Grada Pirota za period 2021. - 2028. godine

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Sportske aktivnosti za mlade-budućnost za sve u prekograničnom regionu

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine