Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U Gradskoj upravi Pirot, u skupštinskoj sali, gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić priredio je danas prijem za dvadesetak đaka srpske gimnazije iz Temišvara u Rumuniji. Ova škola koja ima oko 120 đaka srpske nacionalnosti, koja sa svojim porodicama žive u Temišvaru nosi ime čuvenog prosvetitelja Dositeja Obradovaića, a nastava se izučava samo na maternjem srpskom jeziku.

Gradonačelnik Vasić pozdravio je đake iz Temišvara poželevši im dobrodošlicu i skrenuvši im pažnju na kulturu i tradiciju našeg grada. Prijemu je prisustvovala i predsednica Gradske skupštine Dragana Tončić i direktorka Gimnazije Ivana Kostadinović koja je naglasila da će inicirati mogućnost saradnje pirotske Gimnazije sa gimnazijom iz Temišvara.

Profesorka biologije u gimnaziji iz Temišvara, Ksenija, kazala je da će sa đacima tokom svog boravka u Pirotu obići poznate vodopade, Tupavicu, Slavinjsko grlo, Pećinsku crkvu kod Rsovaca i druge znamenitosti Pirota. Posebno im je zanimljiv vodopad Bigar, s obzirom da i u njihovom kraju postoji vodopad identičnog naziva.

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine