Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Novac koji je bio predviđen za doček Nove godine i proslavu Dana grada prenamenovan je u humanitarne svrhe. Od tih sredstava nabavljeno je, između ostalog, i 15 tablet računara koji su danas podeljeni deci školskog uzrasta bez roditeljskog staranja, pod starateljstvom. 

Odluka je doneta u saradnji sa Centrom za socijalni rad, rekao je tom prilikom gradonačelnik Vladan Vasić, sa ciljem da i ova deca mogu nesmetano da prate online nastavu. 

Ovim smo celokupni iznos sredstva koja su bila namenjena za ove namene utrošili. Sredstva su podeljena i za lečenje bolesne dece kao i za pomoć materijalno ugroženih porodica sa decom, rekao je gradonačelnik Vasić. 

Jedna od starateljki baka Ljiljana Živković, koja se brine o svoja tri maloletna unuka veoma je zahvalna na poklonu, ali i ranijoj pomoći lokalne samouprave i humanih ljudi.

Izvor: Plusonline

 

 

Izrada plana razvoja Grada Pirota za period 2021. - 2028. godine

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Sportske aktivnosti za mlade-budućnost za sve u prekograničnom regionu

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine