Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Javno preduzeće za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta u Pirotu nedavno je počelo izradu Plana generalne reglacije Zavojsko jezero. Plan je trenutno u fazi izrade glavnog dokumenta, dakle, Nacrta plana. Očekuje se da do kraja novembra taj dokument bude završen i da se prosledi upravi grada posle čega bi usledio javni uvid. Kako je predviđeno javni uvid bi trajao trideset dana, kao i kod svih planova, kako bi se čule primedbe i sugestije. Posle toga će komisije i izrađivač plana sve to razmatrati.

Površina koja je Planom obuhvaćena iznosi oko dve hiljade hektara, Reč je o užoj zoni zaštite Zavojskog jezera, petsto metara od obale jezera. Predviđene su posebne zone za vikend kuće, posebne za kampovanje, to su Buljarice, lokacija iza Belskog mosta i ispred sela Pakleštica. Takođe definisane su zone gde je bilo kakva gradnja zabranjena, a postoji i mogućnost ozakonjenja izgrađenih objekata.

 

Izvor: Pirotske vesti

Upitnik o zadovoljstvu građana uslugama Gradske uprave Pirot

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine