Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Svaki put kada dođem u Pirot, očigledna je pozitivna promena, kazao je između ostalog ministar Udovičić.
Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić izjavio je danas prilikom posete Pirotu gde je obišao prostorije ambulante Zavoda za sport i medicinsu sporta,  kazao je da je lokalna sredina poput Pirota, grada koji u omladinu i sport ulaže devet posto lokalnog budžeta, gradi kapitalne sportske objekte, upravo mesto gde nastaju budući šampioni.


- Kao ministru, ali i kao mladom čoveku, vrlo mi je drago da čujem da gradonačelnik Vasić ima vrlo ambiciozne planove poput izgradnje otvorenog bazena, uređenje parkova pored kako bi se zaokružio ovaj veliki sportski kompleks koga čine i Zatovreni bazen i Gradski stadion. To može da bude mesto koje daje buduće šampione. Znamo da budući šampioni kreću upravo iz lokalnih sredina, znamo da su upravo lokalni fudbalski, košarkaški tereni, bazeni, mesta odakle kreću budući šampioni. Kada vidite da neko, poput Pirota, izdvaja devet posto budžeta za omladinu i sport vidite koliko je to snažno i značajno-kazao je ministar Udovičić.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić zahvalio se ministru na poseti.

- Drago mi je da je ministar još jednom imao priliku da vidi kako se razvija sportska infrastruktura u gradu. Mi imamo dobru saradnju sa Ministarstvom sporta i verujemo da će tako biti i u budućnosti-poručio je gradonačelnik Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine