Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić gostujući u emisiji “Oni kažu”, autora – urednika i direktora Regionalne TV Pirot Vladimira Veljkovića ocenio je da je tokom vanrednog stanja Grad Pirot dobro funkcionisao, sva javna preduzeća su dobro funkcionisala, redovno je vršena dezinfekcija ulica, parkova, svi sistemi su normalno funkcionisali, najugroženijima su na usluzi bile ekipe Štaba za vanredne situacije, veliki broj volontera, podeljeno je preko 5.000 paketa pomoći najugroženijim sugrađanima.


- Vršena je dostava hrane, lekova do najugroženijih, Kol centar je radio punom parom, moram da se zahvalim ljudima iz Zavoda za javno zdravlje čiji epidemiolozi su imali zaista ogroman posao oko istraživanja kontakata u cilju suzbijanja širenja virusa. Takođe, osmoro naših lekara je bilo u Nišu na prvoj liniji “fronta” što bi se reklo, a hvala i ljudima u Kovid ambulanti – Tijabarskoj ambulanti u Pirotu gde su primani svi sumnjivi slučajevi i vršena trijaža-kaže Vasić i dodaje da je njegovo mišljenje da, uprkos činjenici da je reč o novini i situaciji sa kojom se ranije nismo susretali, sve funkcionisalo dobro kada je reč o Gradu Pirotu.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine