Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Pridržavajući se odluke Vlade Republike Srbije o radu sa strankama u vreme vanrednog stanja Fond za poljoprivredu do daljeg odlaže raspisivanje Konkursa za subvencije u poljoprivredi za 2020. godinu.
Od Ministarstva poljoprivrede dobili smo saglasnost na Program mera poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2020. godinu što je osnovni preduslov za raspisivanje konkursa. Čim se steknu uslovi za rad sa strankama konkurs će biti raspisan.


Obaveštavamo poljoprivrednike da će postupak ostvarivanja prava na subvencije biti kao i prethodnih godina i da će važiti svi računi od 1. decembra 2019. godine i svi u 2020. godini dok ima sredstava. Sredstva su na nivou prošlogodišnjih tako da će, prema iskustvima iz prethodnih godina biti dovoljno za sve zainteresovane.

Što se tiče isplate subvencije za veštačko osemenjavanje goveda u iznosu od 2.000 dinara po osemenjenom grlu isplaćivaće se čim se steknu uslovi za rad sa strankama a konkursom će biti precizirano za koji period će se podnositi zahtevi.

Izvor: Plusonline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine