Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Do 13. oktobra održava se Dečija nedelja pod sloganom “Da pravo svako – dete uživa lako”. Ove godine, Dečija nedelja obeležava značajan jubilej, 30 godina Konvencije Ujedinjenih nacija (UN) o pravima deteta, najznačajnijeg međunarodnog dokumenta u oblasti ljudskih prava koji se tiče deteta, kao i najšire prihvaćenog pravnog instrumenta za zaštitu ljudskih prava.


Po tradiciji prvog dana manifestacije organizovano je druženje dece iz svih pirotskih škola i vrtića sa gradonačelnikom Vladanom Vasićem.
Gradonačelnik Vladan Vasić čestitao je svojim mladim gostima dečiju nedelju i poželeo im da detinjstvo provode što bezbrižnije i srećnije.
Prisutne je pozdravila i Milica Golubović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu. Ona je izmedju ostalog rekla da Gradska uprava, u saradnji sa svim nadležnim institucijama, ulaže velike napore da obezbedi svoj deci dobre ulove u školama, vrtićim, sportskim objektima. U prethodnom periodu uradjeno je revidiranje Lokalnog akcionog plana za decu, koji je usvojen 2005. godine, za period od 2019. do 2025.
Svetlana Tomić, predsednica Udruženja “Prijatelji dece Pirot” kaže da je cilj ovogodišnje manifestacije da se šira javnost upoznaju sa sadržajem Konvencije o pravima deteta.
Deca Predškolske ustanove “Čika Jova Zmaj” pripremila su prigodan program.
Onda je gradonačelnik Vasić poveo decu u obilazak njegovog kabineta, gde je nastavio razgovor sa njima.
Do nedelje, 13. oktobra uvek sa novom porukom deca će aktivno učestvovati u svim manifestacijama u cilju afirmacije njihovih sposobnosti.

Izvor: Plusonline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine