Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Jedna od najskupljih investicija koja se realizuje iz Budžeta grada Pirota u ovoj godini jeste probijanje Ulice Ćirila i Metodija i povezivanje za Drugim ringom. Danas je završeno asfaltiranje Ulice, a radnici Preduzeća Drumovi A.D. završili su posao petnaestak dana pre ugovorenog roka. Ulica je bulevarskog tipa sa širokim trotoarima, biciklističkim stazama i zelenim površinama.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, kaže da je realizacijom ovog posla ostvarena vizija izgradnje prstena oko grada što će u velikoj meri doprineti rasterećenju saobraćaja i pojačanoj stanogradnji u naselju Senjak.
Postavljanjem habajućeg sloja asfalta završena je druga faza radova u Ulici Ćirila i Metodija izjavio je, pored ostalog, Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta. Vrednost radova je oko 53 miliona dinara.
Ovih dana trebalo bi da bude asfaltirana Ulica Branka Radičevića a pojačano se radi u Ulici Lava Tosltoja i Vuka Pantelića.

Izvor: Pluslonline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine