Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović kazao je danas da nakon brojnih kontaktiranja raznih ministarstava, Grad Pirot ima obećanja i Puteva Srbija i Koridora ali i nadležnih ministarstava, da će državni putevi koji su u lošem stanju, biti sanirani do kraja godine. Panajotović je danas obišao radove na asfaltiranju Ulice Momčila Milutinovića sa predsednikom Gradske skupštine Milanom Popovićem i šefom kabineta gradonačelnika Aleksandrom Ćirićem.


- Dužina ove ulice je oko 300 metara, vrednost radova oko devet miliona dinara, radimo svuda, i u gradu i selima. Ovih dana krećemo sa radovima u Gradašnici, radiće se Krupac, Poljska Ržana, Novi Zavoj i mnogih drugim delovima grada i selima, kako bi svi bili zadovoljni i meštani sela i ljudi koji žive u gradu. Ti putevi su žila kucavica a sada su u lošem stanju, ali mi imamo obećanja Koridora, Puteva Srbije i ministarke da će do kraja godine biti sanirani. Ja verujem da će ta obećanja biti ispunjena na opšte zadovoljstvo-kazao je Panajotović. Pre svega, reč je o putu od Pirota do Visočke Ržane, koji je u državnoj nadležnosti, spaja Pirot i Dimitrovgrad preko Stare planine i masiva Vidlič, i u prilično je lošem stanju.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine