Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić, na poziv ambasadora Belgije u  Srbiji prisustvovao je danas na prijemu u Ambasadi povodom Dana državnosti Belgije. Belgija inače slavi 21. jul kao nacionalni praznik, u znak sećanja na 21. jul 1831. godine, koji se smatra nastankom nezavisne belgijske države.

Današnjem prijemu u ambasadi u Beogradu prisustvovali su diplomatski predstavnici u Srbiji i brojne ličnosti iz javnog, političkog i kulturnog života.

Bila je ovo odlična prilika za ponovni susret i razgovor sa domaćinom, Nj.E. ambasadorom Kun Adamom, ali i sa drugim predstavnicima diplomatskih misija u Srbiji, od kojih bih posebno istakao ambasadora SAD-a, ambnasadore Hrvatske, Švedske, Francuske, Slovačke… Razgovarao sam i sa Nj.E. Semom Fabricijem, Ambasadorom i šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, kao i sa članovima porodice Karađorđević – istakao je nakon prijema gradonačelnik Vasić.

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine