Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, posetila je danas Slobodnu zonu Pirot gde je sa rukovodstvom ove Kompanije razgovarala o većem korišćenju vodnog saobraćaja za prevoz robe iz Slobodne zone Pirot i mogućnostima za razvoj intermodalnog terminala.

„Vlada Srbije ulaže u sve vidove transporta, ne samo u drumski i železnički i razvoj aerodroma, nego i u vodni i intermodalni saobraćaj. Važno je da vidimo kako privreda bolje koristi mogućnosti koje otvaraju investicije države u razvoj infrastrukture“ – rekla je Mihalovićeva.

Direktor Slobodne Zone Pirot, dr Dragan Kostić, je zahvalio potpredsednici Vlade na podršci u nabavci opreme za kombinovani transport u Slobodnojh zoni i predstavio planove Kompanije za dalji razvoj.


U Slobodnoj zoni Pirot trenutno posluju 24 proizvodne kompanije, a u 2018. Godini su u javnom pozivu dobili podsticajna sredstva resornog ministarstva za unapređenje kombinovanog transporta koja su uložili u nabavku opreme.

Sastanku su prisustvovali predstavnici luka u Prahovu, Smederevu i Pančevu  koji su predstavili svoje razvojne planove, predstavnici brodarske kompanije JRB, pomorsko rečne agencije „Agentplus grupa“ i gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić.

Izvor: PlusOnline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine