Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Malo je ko verovao, pre nekoliko godina, da će do udaljenih planinskih sela Visoka moći da se dolazi dobrim asfaltiranim putem. Sada je to stvarnost. Do svih staroplaninskih sela putevi su asfaltirani i u dobrom stanju zahvaljujući angažovanju lokalne samouprave. Put prema Gostuši od danas je u potpunosti pod asfaltom. Asfaltiran je preostali deo u dužini od 700 metara izmedju Belskog mosta i Belskog trapa. Uprkos izuzetno lošim vremenskim uslovima, padala je kiša, a povremeno prava provala oblaka, neimari Preduzeća „Trejsi Srbija“ rade i završavaju posao.

Vidojko Panajotović, zamenik gradonačelnika Pirota, koji je danas obišao radove sa svojim saradnicima, je veoma zadovoljan što se započeti posao završava. On je istakao da lokalna samouprava ispunjava obećanja i da će tako nastaviti i prema drugim selima.

Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta kaže da aje kvalitet radova dobar, postoje i odvodni kanali, a iz Budžeta grada je izdvojeno za ovaj posao oko 22 miliona dinara.

Izvor: PlusOnline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine