Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U prostorijama Ugovorne okružne privredne komore Pirot danas je održan konstitutivni sastanak Socio-ekonomskog saveta Grada Pirota. Tom prilikom izabrani su članovi saveta i predsedavajući. U narednih godinu dana sednicama će predsedavati gradonačelnik Vladan Vasić.

U izjavi za medije Vladan Vasić je rekao da Socio-ekonomski savet grada predstavlja telo koje treba da uspostavi još bolji vid socijalnog dijaloga svih strana koje u njemu učestvuju – javne uprave i njenih javnih preduzeća, unije poslodavaca i sindikata. Vasić je istakao da će Gradska uprava slušati inicijative sindikata i poslodavaca u cilju unapređenja njihovog rada.
Rodoljub Ćirić, predsednik Samostalnog sindikata Grada Pirota, izjavio je da u sindikatu očekuju da sve njihove incijative, koje su do sada sami pokretali, Socio-ekonomski savet podrži i dostavi Socio-ekonomskom savetu Republike Srbije, posebno kada su u pitanju njihove inicijative o minimalnoj ceni rada i izmene zakona o penziskom i invalidskom osiguranju.

Izvor: Plusonline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine