Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Ove godine će se realizovati ukupno 19 projekata iz programa javnih radova koga realizuju Grad Pirot i filijala NSZ u Pirotu. Reč je o projektima koji se tiču čišćenja divljih deponija, proširenja Keja pored Nišave, uređenja kanjona Vladikine ploče i drugim važnim poslovima koji nisu deo programa rada javnih preduzeća a od značaja su za mesne zajednice, sela i našu sredinu uopšte.


Direktor Regionalne deponije Nebojša Ivanov kazao je da će ovo preduzeće u okviru javnih radova raditi na širem uređenju deponije, čišćenju divljih deponija, uređenju Keja prema Poljskoj Ržani
Komunalac će angažovati dva radnika na tri meseca a njihov posao će biti uređenje zelenih površina u naselju Tanasko Rajić.

- Mi kao Komunalac imamo jedan deo – kao obavezu da uređujemo ovo i druga naselja, ali ono što je van naše nadležnosti i našeg programa po kome radimo, radiće upravo ljudi koji će biti angažovani preko programa javnih radova-kazao je Tolić.

Profesor  Dragan Nikolić iz Udruženja prosvetnih radnika Logos kazao je da će zahvaljujući odobrenom projektu biti očišćen i uređen kanal kod Mama Bisine vodenice u naselju Šađine vodenice.

- Ovo je jedina aktivna vodenica u pirotskom kraju, već 200 godina je u vlasništvu porodice Dimitrijević, uključene su dve osobe iz kategorije teže zapošljivih-kazao je profesor Nikolić.

Nebojša Jovanović, iz Udruženja Pakleštica kazao je da će zahvaljujući ovom projektu ovo udruženje nastojati da uredi Kanjon Vladikine ploče.

- Dva radnika će tri meseca raditi na uređenju infrastrukture u selu ali i sređivanje okoline vodopada Beljanica, kao i uređenje planinarske staze od sela do vidikovca Kozji kamen-kazao je Jovanović.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine