Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Danas su u Svečanoj sali Gradske uprave podeljeni ugovori udruženjima građana ukupne vrednosti šest miliona dinara zahvaljujući kojima će se obezbediti posao za 51 osobu.
- Projektu su ravnomerno raspoređeni u gradskim i seoskim sredinama, polovina projekata realizuje se u seoskim sredinama, polovina u gradskoj. Nadam se da će se realizacijom ovih projekata rešiti problemi koji se tiču ekološke slike, divljih deponija, poboljšanja infrastrukture i slično-kazao je gradonačelnik Vasić.


Nenad Petrović, iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj kazao je da se ovaj program realizuje od 2010. godine. Do 2018. godine finansirana je realizacija 198 projekata, upošljeno 469 osoba i za sve to je iz budžeta izdvojeno 39 miliona dinara.
Dragan Jenaćković, direktor pirotske filijale NSZ kazao je da je značaj ovog i sličnih programa zapošljavanja veliki jer se zahvaljujući ovakvim programima upošljavaju uglavnom najteže upošljive kategorije stanovništva, poput osoba sa invaliditetom, dugoročno nezaposlenih osoba i drugih ugroženih kategorija kada je reč o mogućnostima za upošljavanje.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine