Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Danas je nastavljena poseta NJ.E. Sema Fabricia, ambasadora i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji. U okviru dvodnevnog boravka u Pirotu, u pratnji Vladana Vasića, gradonačelnika Pirota, obišli su granični  prelaz!

U delegaciji, bio je i načelnik Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Milenko Božović. Prilikom posete  prezentovana je donirana specijalizovana oprema graničnoj policiji od strane Evropske unije i upriličen razgovor sa pripadnicima Policijske uprave i Granične policije.

Po završetku sastanka novinarima se najpre obratio NJ.E. Sem Fabrici, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Milenko Božović načelnik Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova istakao je dobru saradnju sa Delegacijom EU u Srbiji i zahvalio za doniranu opremu.

Visoki funkcioner potom se vratio u Pirot, gde posećuje migrante na Četvrtom kilometru i obilazi srednjevekovni zamak Momčilov grad.

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine