Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Izgradnja Koridora 10 na području pirotske opštine polako se privodi kraju. Činjenica je da će koristi od budućeg auto puta biti velike, međutim ponovo se postavlja pitanje lokalne putne infrastrukture koja je, pod teretom teške mehanizacije za potrebe izgradnje Koridora, značajno uništena.

Prilikom izgradnje „Koridora 10“ koji prolazi kroz Pirot, što se i očekivalo s obzirom na transport građevinskog materijala teškim kamionima, u velikoj meri oštećeni su pojedini atarski i lokalni putevi. Lokalna samouprava, kaže zamenik gradonačelnika Pirota, Vidojko Panajotović, ima dogovor sa Preduzećem „Koridori Srbije“ da se u ovoj građevinskoj sezoni pristupi sanaciji nekoliko putnih pravaca, a takođe je dogovorena izgradnja nadvožnjaka kod Sopotske petlje, što nije bilo u projektu.

Panajotović se u razgovoru osvrnuo i na značaj izgradnje putnih pravaca prema Staroj planini, koja, kao turistička destinacija,  u narednom periodu tek treba da dobije na značaju.

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine