Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Danas je u Romskom naselju održana primopredaja dečjeg igrališta. Igralište je Mesnoj zajednici Rasadnik donirala Nemačka humanitarna organizacija GIZ.

Koordinatorka za romska pitanja u Gradu Pirotu, Radmila Nešić, istakla je ovom prilikom da su uspeli da ostvare saradnju sa GIZ-om koji je u okviru Projekta za povećanje zaposljenosti mladih imao i program oplemenjivanja romskih naselja igralištima. Na radost svih građana Romskog naselja i Mesne zajednice Rasadnik deca sada imaju još jedan prostor koji omogućava bolje uslove života.

Constanze Schmoger, savetnik za GIZ, izjavila je da je ovo prvi od pet planiranih programa koje planiraju u okviru projekta za podsticanje zapošljavanja mladih. Kriterijum kojim su se vodili bio je pronaći najzanemarenija mesta za izgradnju igrališta, a ideja je bila uključenje mladih ljudi i njihov podsticaj da postanu produktivni članovi društva.

Nebojša Petrović, predsednik MZ Rasadnik, kaže da je izgradnja igrališta od izuzetno velikog značaja jer je u naselju mnogo dece i potreban im je takav prostor. Petrović je dodao da su u toku i javni radovi.

Izvor: Plus Online

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine