Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Ekipe Štaba za vanredne situacije Grada Pirota, kao i mehanizacija javnih preduzeća su angažovane konstantno na terenu kako bi dodatnim čišćenjem kanala sprečili izlivanje vodotokova čiji su vodostaji na maksimumu nakon ogromnog priliva vode u poslednjih 48 sati. Kompletan Gradski štab za vanredne situacije na čelu sa komandantom Gradskog Štaba Vladanom Vasićem, zamenikom komandanta Vidojkom Panajotovićem i koordinatorom Štaba Sretenom Savovim obišao je danas kritične tačke. Situaciju prate i pripadnici Vatrogasno spasilačke brigade.

Kako je Pirotskim vestima kazao koordinator Štaba Sreten Savov, poslednjih sati vodostaji su u blagom opadanju, posebno kada je reč o reci Rogoz kod istoimenog naselja, što raduje. Svi raspoloživi resursi, mehanizacija i ljudstvo tokom današnjeg dana obišli su i intervenisali na velikom broju lokacija kako bi se sprečili ozbiljniji problemi.

Izvor: Pirotske vesti

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine