Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Vasić: Knjigu da vratimo tamo gde i pripada, na centralno mesto u našim kućama, porodicama…Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić pozvao je večeras na otvaranju 19. Salona knjige i grafike sve Piroćance da posete ovogodišnji Salon, kao i brojne promocije koje se organizuju u sklopu Salona.
-Pozivam sve Piroćance da dođu na Sajam knjige. Ovaj Sajam se duboko ukorenio, već je postao tradicionalan. Biće zaista dosta dobrih tribina i manifestacija.

Nama ostaje da podignemo knjigu i da je vratimo gde joj je mesto, a to je centralno mesto u našim kućnim bibliotekama, kućama, porodicama i stanovima jer u knjigama imamo mnogobrojna iskustva, avanture, svakojaka znanja i ostaje nam da uživamo u knjizi. Nadam se da ćemo naredne godine proslaviti 20 godina postojanja Sajma, kao što smo to i do sada radili-kazao je gradonačelnik Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine