Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Gradska uprava Pirot raspisala je tender za izbor izvođača za uređenje ulice Svetozara Markovića. Nakon izrade projektno tehničke dokumentacije, stvorili su se tehnički uslovi za rehabilitaciju ove ulice. Ovom ulicom cirkuliše veliki broj stanara okolnih zgrada i ulica je u jako lošem stanju. Za finansiranje ovog projekta opredeljena su sredstva u budžetu grada za 2018.godinu, i kompletne radove finansiraće grad Pirot, rečeno je Pirotskim vestima u Gradskoj upravi.

Stanari okolnih zgrada već nekoliko godina čekaju na uređenje ove ulice, i informacija da će ove godine ulica biti rekonstruisana izazvala je pozitivne komentare.
Projektom je predviđena asfaltiranje 1300 m2 ulice, zamena ivičnjaka u dužini od 370 metara, kao i izgradnja pešačkih staza.


Zainteresovane firme za izvođenje radova svoje ponude mogu podneti do 8. marta. Zaključivanje Ugovora sa izvođačem, izborom najovoljnije ponude, i početak radova, može da se očekuje krajem marta ili početkom aprila meseca.

Izvor: Pirotske vesti

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine