Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Večeras je na Svečanoj akademiji povodom Dana grada gradonačelnik Pirota otvarajući svečanost uz čestitke svim Piroćancima povodom značajnog praznika kazao da je godina na izmaku u Pirotu bila godina stabilnosti i napretka. Vasić je dodao da je Pirot grad koji traje i da je obaveza svih koji žive u njemu da rade na tome da naš grad bude još bolje mesto za život. Gradonačelnik je povodom Dana grada, istaknutim našim sugrađanima uručio značajna priznanja za doprinos razvoju grada u svim oblastima.

- Ove godine slogan akademije je “Pirot – Grad koji traje”. To je slogan koji treba da nas podseti je Pirot bio i trajao mnogo pre nas, da će trajati dugo posle nas, a da mi koji trenutno živimo u gradu treba da se trudimo da Pirot bude bolji, uspešniji i lepše mesto za život. Želim da čestitam svim dobitnicima priznanja, da konkurencija za priznanja u narednom periodu bude još jača. Želim da istaknem da je godina na izmaku bila mirna i uspešna za Pirot i da izrazim nadu i želju da takva bude i 2018. godina-kazao je gradonačelnik. On je svim sugrađanima uputio i čestitke i poželeo puno zdravlja i sreće u 2018. godini.

Izvor: Pirotske vesti

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Javni beležnik

Javni beležnik

Đorđe Petrović
Srpskih vladara 118
Telefon: +381 (0)10 310 045
Mobilni: +381 (0)66 310 045
e-pošta: jbeleznikpetrovic@gmail.com
Joomla templates by Joomlashine