Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Grupacija slobodnih zona i carinskih skladišta Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije u saradnji sa Svetskom federacijom slobodnih zona (FEMOZA), organizuje Regionalnu konferenciju slobodnih zona Jugoistočne Evrope koja će se održati 18. i 19. septembra 2014. godine u prostorijama Privredne komore Srbije, Resavska 15.

Cilj konferencije je da se razmene iskustva i primeri u privlačenju investicija i pogodnostima koje se primenjuju u slobodnim zonama. Predviđeno je učešće predstavnika iz Hrvatske, Makedonije, Turske, Bugarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Poljske, Belorusije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Medijski sponzor konferencije je FDI Magazin (FDI Magazin Financial Timesa) kao najrelevantniji medijski centar za ocenu i promociju investicionih lokacija i pogodnosti u svetu.

Cilj konferencije je da se svim relevantim institucijama u Republici Srbiju uputi poruka i zahtev da slobodne zone Srbije imaju nulte poreze, odnosno da se stvori najpovoljnije moguće područje za privlačenje i rad stranim multinacionalnim firmama. Ovim će sve postojeće firme u zonama dobiti dodatne poreske pogodnosti i moći da pokrenu dodatno upošljavanje domaće radne snage uz povećanje izvoza i deviznog priliva u RS.

Konferenciji prisustvuju ministri Vujović i  Sertić, predsednik opštine Pirot, mr Vladan Vasić, predstavnici Slobodne Zone Pirot mnogi zvaničnici.

 

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine