Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić uručio je danas na prigodnoj svečanosti tradicionalna priznanja Sveti Sava najuspešnijim prosvetarima u Pirotu. Dodeljeni su zlatnici, srebrnjaci kao i priznanja najuspešnijim timovima pirotskih škola.

Gradonačelnik Vasić podsetio je da se ovog januara navršava 186 godina od prve proslave Svetog Save i uvođenja školskog zvona u škole.

-U Pirotu se ova priznanja dodeljuju od 1989. godine. Svim prosvetnim radnicima koji su dobili priznanja želim da čestitam i da se zahvalim na trudu koji ulažu u obrazovanje naše dece. Svoj deci i radnicima u prosvetnim ustanovama čestitam praznik sa željom da se što pre vratimo normalnim okolnostima i uslovima rada-kazao je gradonačelnik Vasić.

 

Priznanja sa zlatnikom dobili su:

-Bojana Rančić, vaspitačica PU “Čika Jova Zmaj”, Maja Sokolović, profesor razredne nastave u OŠ “Dušan Radović”, Goran Ignjatović, nastavnik fizike u istoj školi, Nina Jovanović, profesor fizike u Gimnaziji i Dragan Jovanović, profesor violine u pirotskoj Muzičkoj školi.

 

Priznanja sa srebrnjakom dobili su:

 -Milena Cvetković, vaspitač u Predškolskoj ustanovi, Dragana Madić, nastavnica razredne nastave, Gordana Pejić, nastavnik hemije, Brankica Savić, profesor hemije u Gimnaziji i Dragan Jovanović, nastavnik fizičkog vaspitanja u Mlekarskoj školi.

 

Diplome su dobili timovi:

 -Tim vrtića “Lane”,

 -Projektni tim OŠ “Vuk Karadžić”,

 -Projektni tim Mlekarske škole,

 -Aktivi nastavnika hemije u Gimnaziji i fizike u OŠ “8. septembar”.

Izvor: Pirotske vesti

Joomla templates by Joomlashine