Finale Kupa Pirota: Vladimir Durković-Gnjilan 2:0 (1:0). Odlična, uigrana i fizički dobro pripremljena ekipa iz Berilovca, “Vladimir Durković” ,danas je u 60. finalu Kupa Pirota sigurnom, borbenom i dopadljivom igrom savladala “Gnjilan” sa 2:0.

Oba gola za Berilovčane postigao je Nikola Vasić koji je proglašen za najboljeg igrača utakmice.
Pre dodele pehara i medalja pobedničkoj ekipi predstavnicima FK”Jedinstvo”, “Napredak “ Izvor i FK”Gnjilan, klubovima koji su najviše puita osvojili Kup grada, uručene su statuete. Njih je uručio predsednik OFS Pirota, Vladica Tošić.
Zemenik gradonačelnika Pirota i predsednik Okružnof fudbalskog saveza, Vidojko Panajotović, uručio je medalje učesnicima finala Kupa grada, a gradonačelnik Vladan Vasić predao je pobednički pehar.
Najbolji fudbaler utakmice, Nikola Vasić, je presrećan zbog osvojenog pehara i svoje dobre igre.
Kapiten “Vladimira Durkovića, Milan Ćirić, danas je prušio još jednu dobru partiju. On se nadao pobedi s obzirom da je ekipa, koja je osvojila prvio mesto u prvenstvu, ostala na okupu i da je dobro utrenirana.
Finale je uvek neizvesno kaže trener pobedničke ekipe, Bane Aleksić.
Trener i predsednik FK “Gnjilan”, nekada odličan fudbaler, Dejan Cvetković, srdačno je čestitao protivniku za kojeg kaže da je danas bio mnogo bolji od njegove ekipe.
Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je čestitajući današnjim rivalima, pored ostalog, rekao da je dobro da sport u selima živi i da “mali” klubovi vredno rade u svojim mestima. Lokalna samouprava zato nastoji da u okviru svojih mogućnosti, pomaže i organizuje ovakva i slična takmičenja.
Utakmicu je pratilo oko 1.500 gledalaca. Meč je protekao u fer, korektnoj igri i sportskom navijanju bez ijednog incidenta.

Izvor: Plusonline

Joomla templates by Joomlashine