Prema ocenama Magazina Finansijal Times Slobodna zona Pirot je nekoliko poslednjih godina u samom vrhu medju najuspešnijim zonanma u Svetu. To je bio povod da predstavnici ovog prestižnog časopisa dodju u Pirot, upoznaju neke od najvažnijih vrednosti Grada i obidju Slobodnu zonu.

Komercijalni direktor “Finansijala”, Kris Knight, sa svojim saradnicima najpre se sastao sa gradonačelnikom Pirota, Vladanom Vasićem u njegovom kabinetu.
Komercijalni direktor Magazina Finansijal Times, Kris Knight, je istakao dosadašnju saradnju sa Slobodnom Zonom i namera mu je da se upozna sa Pirotom kako bi se eventualno našao na njihovoj rang listi.
Gradonačelnik Piriota, Vladan Vasić, smatra da je ova poseta izuzetno značajna, da je Pirot jako napredovao poslednjih godina, ali da se mora napraviti sveopšta analiza pre nego se nadje na oku posmatrača i analitičara Finansijal Times-a
Posle sastanka u kabinetu gradonačelnika gosti su obišli Slobodnu zonu u pratnji direktora “Zone” Pirot, dr Dragana Kostića i direktora Slobodnih zona Srbije, Milana Ristića.

Izvor: Plusonline

Joomla templates by Joomlashine