Javno preduzeće Komunalac privodi kraju sve pripreme za predstojeći vašar, u ponedeljak će u 10 sati biti organizovana i podela parcela velikom broju zainteresovanih zakupaca, a svi pripremni radovi biće završeni blagovremeno, kazao je novinarima danas direktor ovog preduzeća Boban Tolić.


Vašar počinje 28. avgusta, a zaposleni u Komunalcu već desetak dana rade na pripremi terena kod Prisjanskog naselja, s obzirom da je za organizaciju vašara neophodno mnogo posla.


- Svake godine lokacija se dorađuje, ove godine smo osim uređenja terena završiti i plato gde se nalaze kafane, tu boravi dosta ljudi pa je potrebno da taj plato ima bolju podlogu. Produžićemo i parking prostor koji je bio nedovoljno veliki da primi sve ljude koji dolaze na vašar. Danas i sutra će se završiti parcelacija placeva da bi narednih dana dobili struju i vodu. To će biti završeno do ponedeljka u 10 kada će biti održana i podela parcela, za šta već sada vlada veliki interesovanje. Vašar zvanično počinje u nedelju 28. avgusta, ali će sigurno već od petka biti velika posećenost-kazao je direktor Tolić. Tolić je dodao i da se očekuje da se od organizacije vašara ostvari dobit od oko dva miliona dinara.

Izvor: Pirotske vesti

Joomla templates by Joomlashine