Danas je u Svečanoj sali Skupštine grada upriličen prijem za učesnike 12. Međunarodnog folklornog festivala. Ovom prilikom goste su primili gradonačelnik Vladan Vasić, zamenik gradonačelnika Vidojko Panajotović i pomoćnici gradonačelnika Milica Golubović i Bojan Ranđelović.


Na samom početku prisutnima se obratio direktor Doma kulture Miško Ćirić. On je predstavio gradonačelnika, zamenika  gradonačelnika i njegove pomoćnike ističući da bez pomoći Gradske uprave ovaj Festival ne bi mogao da bude održan. Ćirić je izrazio nadu da su gosti zadovoljni gostoprimstvom kao što su oni njihovim gostovanjem.
Gradonačelnik Vladan Vasić je uz dobrodošlicu zahvalio gostima što su došli u naš grad i poželeo da se lepo provedu, ali i da se prijateljstva održe posle ovog Festivala. Gradonačelnik je istakao nekoliko detalja o Pirotu po kojima je prepoznatljiv. Ovo je prilika, kako je rekao, da se razmene iskustva, upoznaju druge kulture, a i da Pirot što je moguće više bude internacionalni grad.
Posle obraćanja domaćina i gosti su se zahvalili na gostoprimstvu ističući da su jako lepo primljeni i da im se sviđa i Festival i grad i ljudi.
Po tradiciji ovo je bila prilika i da domaćini i gosti razmene poklone i da se fotografišu.

Izvor: Plusonline

Joomla templates by Joomlashine