Radnici firme Drumovi AD danas završavaju asfaltiranje ulice Majora Tepića. Radove su obišli zamenik gradonačelnika Pirota, Miloš Colić i direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta, Slaviša Svilarov.

Miloš Colić, zamenik gradonačelnika, rekao je da se asfaltira oko 250 metara ulice, širina je šest metara, u jednom delu ulice rađeno je samo presvlačenje asfalta, a u drugom delu skidanje starog asfalta i postavljanje ivičnjaka.

Ovom prilikom Colić je istakao da se od početka sezone radilo na nekoliko lokacija u gradu i selima, radova ima još uvek na pojedinim mestima i očekuje se da se ova sezona uspešno privede kraju.

Prema rečima Slaviše Svilarova, direktora JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta, vrednost radova u ulici Majora Tepića je oko 4,5 miliona dinara. Radovi su počeli pre desetak dana, postavljeni su novi ivičnjaci, podignuti slivnici i šahte i očekuje se da danas bude završeno asfaltiranje.

Ovih dana predstoji uređenje jednog sokaka u selu Gnjilan, a do kraja građevinske sezone biće radova u selima Držina, Sukovo i Poljska Ržana, najavio je Svilarov.

Izvor: Plusonline

Joomla templates by Joomlashine