Mališani iz Predškolske ustanove “Čika Jova Zmaj” uručili su Aleksi Živkoviću-Potrčku jedinstveno priznanje – “Orden dobrote”. Ovo priznanje pirotskom Potrčku mališani su uručili zbog njegovih  humanih dela i pomoći starim i iznemoglim sugrađanima.

Živković je tim povodom mališanima čije su vaspitačice Jelena Rančić, Jasmina Stojiljković i Zorica Kostić održao kratko predavanje o svom radu, nakon čega su mu mališani uručili jedinstveno priznanje.

U izjavi Pirotskim vestima Aleksa kaže da mu je ovo najdraže priznanje.

-Ova godina postaje bolja i bolja! Nadam se da se organizacije, koje su uručile prethodna priznanja neće naljutiti i nadam se da će me shvatiti kada kažem da mi je priznanje: ,,Orden za dobrotu”, koji sam danas primio od budućih prvaka u PU "Čika Jova Zmaj" najdraže za tri godine rada. Aplauz, pohvale, lepe reči i zagrljaj mališana su mi podsticaj da nastavim da dajem dobrotu- jedinu stvar na svetu koja se uvećava davanjem-kaže Aleksa.Mališani iz “Čika Jove Zmaja” na sebi svojstven način “obrazlažući” priznanje koje su svojeručno napravili kažu da je Aleksina vrlina dobrota, ali i  humanost, smirenost, uzdržanost, i da ima “veliko i medeno srce”.

 

Izrada plana razvoja Grada Pirota za period 2021. - 2028. godine

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Sportske aktivnosti za mlade-budućnost za sve u prekograničnom regionu

Joomla templates by Joomlashine