Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić danas je prilikom svoje posete Pirotu kazao da grad Pirot najbolje funkcion-Generalno sam izuzetno zadovoljan svim segmentima u Pirotu. Pirot bez ikakve dileme je u ovom delu Srbije najbolje organizovan grad, kojim se upravlja na jedan ozbiljan način sa jednim pogledom u budućnost i korišćenjem svih dostupnih novih tehnologija u Republici Srbiji-kazao je ministar Antić prilikom posete Energani Senjak i dodao:


- Ovde sam u Pirotu da damo jednu poruku da ćemo daleko više pažnje i energije dati ovom delu Srbije i da će Vlada Srbije pokušati da uradi još više kako bi se ovaj deo Srbije još bolje razvijao. Mi sa gradom Pirotom realizujemo brojne zajedničke projekte, ovaj projekat je jedan od tih i zaista moram da istaknem da u tim svim projektima Pirot je broj jedan u Srbiji i po stepenu iskorišćenja sredstava koja su na raspolaganju i po realizaciji. Evo ovde smo u Energani koja se već nekoliko godina koristi a sve je kao u apoteci, kao da smo došli da je otvorimo sada-zaključio je ministar Antić, koji je nakon prijema u kabinetu gradonačelnika Vladana Vasića.


Vasić je izrazio zadovoljstvo zbog posete ministra Antića Pirotu.

-Imamo puno planova, pre svega iz oblasti energetske efikasnosti, imamo dugu istoriju saradnje koja se zasniva na programima KFW-a i siguran sam da ćemo u saradnji sa ministarstvom napredovati u svim oblastima energetike-kazao je gradonačelnik Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

Plan razvoja Grada Pirota 2021–2028.

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Sportske aktivnosti za mlade-budućnost za sve u prekograničnom regionu

Joomla templates by Joomlashine