U Pirotu je danas, u ulici Lava Tolstoja, otvorena nova apoteka, koja će poslovati u okviru Apotekarske ustanove Pirot. Ovo je deseta apoteka koja radi u okviru Apotekarske ustanove, šesta u samom gradu. Na otvaranju apoteke, gradonačelnik Vladan Vasić kazao je da Apotekarska ustanova Pirot uspešno posluje i da je mnogo apoteka otvoreno poslednjih godina.

- Uslovi za poslovanje Apotekarskih ustanova su se značajno promenili i mnogo apotekarskih ustanova u Srbiji posluje sve gore i gore. To nije slučaj sa pirotskom Apotekarskom ustanovom što je za svaku pohvalu i ja im želim da dugo godina posluju uspešno kao i do sada-kazao je gradonačelnik Vasić.
Direktorka Apotekarske ustanove Pirot Slađana Zlatković kazala je da je ovo još jedna u nizu koraka Apotekarske ustanove Pirot ka približavanju korisnicima.


- Trudili smo se da se što više približimo korisnicima i pružimo im stručnu pomoć. Svega toga ne bi bilo da nije bilo ogromne podrške i pomoći lokalne samouprave koja je prepoznala značaj Apotekarske ustanove Pirot-kazala je direktorka Zlatković.

Izvor: Pirotske vesti

Plan razvoja Grada Pirota 2021–2028.

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Sportske aktivnosti za mlade-budućnost za sve u prekograničnom regionu

Joomla templates by Joomlashine