Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У последња два дана људи који су препознали вредности наше Општине, као средине са добром праксом били су у тзв. саветодавној посети. Односно, желели су да сазнају начине на које је Општина Пирот изградила Затворени базен и Регионалну депонију.


Снимци нису нажалост реализовани у нашој продукцији, али ћемо их, без обзира што то није професионално, искористити, јер значајно је да се зна да у Пирот долазе други да уче.
О јучерашњој посети људи из Ватерполо Савеза Србије и Врњачке Бање, Владан Васић председник Општине Пирот, рекао је да је значајна јер су вредноване све активности Пирота на изградњи једног од најбољих Базена на Балкану како је рекао Вања Удовичић, министар спорта и омладине.
Друга посета била је данас. Наиме у организацији РАРИС- а, Регионалне агенције за развој Источне Србије, Владана Васића, председника пиротске Општине, посетила је делегација градова и општина из овог краја Србије. Разлог, начин на који је градјена Регионална депонија.
Васић је објаснио разлоге рекавиши да се ради о објекту који је веома важан, пре свега из еколошких разлога и у чијој изградњи је Општина Пирот поднела највећи финансијски и организациони терет у припреми. Депонију је финансирала Европска унија.
Владан Јеремић, први човек РАРИС-а рекао је да је “пиротска пракса” веома значајна утолико пре што се општине из Истиочне Србије припремају за изградњу Депоније.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine