Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас је у Пироту боравио Велимир Илић, министар за ванредне ситуације. Према протоколу боравка министар Велимир Илић и Владан Васић, председник Општине разговарали су у кабинету о мерама које Општина Пирот предузима на плану заштите природних и других ресурса, поготово у ванредним ситуацијама, а потом обишли и значајније објекте у граду који су завршени или се граде.


О разлозима боравка у Пироту Велимир Илић је рекао да је желео да се увери у мере које се у Пироту предузимају. Задовољан је свим конкретним акцијама.  Новинари су Велимира Илића питали за свеукупоне утиске посете после посете неким објектима. Министар за ванредне ситуације, после обиласка радова на асфалтирању у Крупцу, посебно је истакао да је добро што Општина Пирот паралелно с бројним радовима које је предузело у граду, брине и о сеоским насељима.
Владан Васић, председник Општине, најпре је упознао новинаре о садржини разговора са министром Илићем, с обзиром да је Пирот на плану безбедности у ванредним ситуацијама већ учинио много.
Министар Илић је са по доласку у Крупац и разговору са мештанима, са председником Васићем и његовим сарадницима обишао радове на асфалтирању сокака у највећем пиротском селу.
Одговарајући на питање новинара о радовима у селима током ове године и последњем примеру асфалтирању сокака у крупцу, Владан Васић је рекао да су све што су обећали до сада и остварили.
Радове на асфалтирању изводи пиротска фирма Друмови.
О радовима у Крупцу, као и о досадашњим инвестицијама Дирекције за изградњу Бранислав Костић је рекао да је урадјено више у односу на раније године.
На крају посете Велимир Илић се срдачно поздравио са мештанима Крупца.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine