Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Мештани Понора ће ускоро, како сада стоје ствари, заборавити на вишегодишње проблеме око водоснабдевања. Ових дана почели су земљани радови на потисном водоводу који финансира локална самоуправа. Вредност радова, 7 километара дугачке водоводне мреже, је око 20 милииона динара.


Председник Општине Пирот, Владан Васић, са својим сарадницима данас је обишао радове у Понору и разговарао са мештанима села. Том приликом речено је да ће се поред водовода, радити и пут до села. Васић је нагласио да се држи својих обећања, што је показала пракса, и да Понорци могу бити сигурни да ће сви послови бити завршени.
Директор Дирекције за изградњу, Бранислав Костић, каже да би до краја године водоводна мрежа требало да буде завршена, а водовод у функцији.
Зоран Николић, директор Водовода, каже да је обезбедјен квалитетан материјал и да ће ово Предузеће контролисати радове с обзиром да ће бити надлежно за касније одржавање и управљање новим водоводом.
Председник Савета Месне заједнице Понор, Предраг Потић, захвалан је локалној самоуправи јер ће коначно вишегодишњи и највећи проблем села бити решен.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine