Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас су представници локалне самоуправе, Предшколске установе „Чика Јова Змај“, НВО „Пријатељи деце“ и ШОСО „Младост“ посетили Дечје одељење у оквиру Дечје недеље. Том приликом одељењу су подељене постељине, а деци пригодни поклони.


Начелник Дечјег одељења, Јасмина Живковић Ћирић, захвалила се свима на посети и помоћи коју су пружили одељењу, а која је увек добродошла.
Милица Голубовић, помоћник председника општине за ванпривреду, пожелела је деци брзо оздрављење и истакла је да је сваки дан погодан за доброту, а општина Пирот већ дуги низ година помаже Дечјем одељењу што ће и даље наставити.
Председник Удружења „Пријатељи деце“, Натали Станковић овом приликом рекла је да су они у сарадњи са школом „Младост“ израдили постељине за децу, а када је помоћ у питању трудиће се да и у наредном периоду наставе тако и успевају у обезбеђивању неопходних ствари за децу.
Наташа Николић Малинов, професорка практичне наставе текстилства у ШОСО „Младост“ изразила је задовољство што су успели да допринесу овом хуманом гесту.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine