Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Они који се добро разумеју пословање јавних предузећа, обично, најпре питају колико је новца издвојено за инвестиције. У земљи Србији већина јавних предузећа једва саставља крајеве, о томе колико улажу у опрему и све оно што значи даљу пословну сигурност, да и не говоримо.

Пирот заиста има ту срећу да у сва три јавна предузећа улажу у инвестиције годинама.
Данас смо, по договору били у Јавном предузећу Комуналац. Јучерашњи сусрет одложили смо због преране смрти једног од најбољих о најомиљенијих радника у овој Кући. И данас се осећа потиштеност, али живот мора даље. Стигао је нови савремени смећар, последњи модел.
Бобан Толић каже да се чекало да комплетна процедура буде завршена. Ради се о савременом возилу које ће омогућити још ефикаснији рад. Комуналац, иначе, већ има веома добар возни парк:
Са Бобаном Толићем, обично отворимо још неку актуелну тему. После информација које су стигле са Регионалне депоније о финансијским показатељима, питали смо га, каква је сарадња и да ли и други градови, ревносно као Пирот и Комуналац измирују своје обавезе.
Толић каже да редовно измирују обавезе, али да постоје информације да из неких општина споро стижи уплате за депоновање смећа.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine