Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Свратили смо данас поново у парк код Градића. Наравно не само због пријатног осећања и расположења док се налазимо у овом простору, већ и због нових детаља које смо тамо видели. Римски бедем је при крају. ,,Римљани,, су били вредни и успели да заврше ,,изградњу,,!


Пре него што чујете шта је о овим радовима рекао Бобан Толић, директор Комуналца, ево прилике да цитирамо изјаву прве даме Завода за заштиту споменика, директорке, иначе, то не пропуштамо увек да кажермо, наше, родјене Пироћанке, Елене Васић Петровић.
- У Пироту се приводе крају радови на конзулацији римског бедема који се налази у оквиру пиротске тврдјаве. Инвеститор је ЈП Комуналац, Завод  за заштиту споменика био је надзор на овим радовима. Моји сарадници рекли су ми да се све одвијало према Пројекту. У току наредних неколико дана све ће бити готово и римски бедем, заједно са парком, биће преузентован јавности, рекла је задовољна сарадњом са локалном самоуправом, Дирекцијом и Комуналцем, Елена Васић Петровић, директорка Завода за заштиту споменика.
И на крају ево шта кажу домаћини, инвеститори. Бобан Толић, директор Комуиналца, задовољан је што ће се зидине уклопити у амбијент. Уосталом много тога у парку пројектовано је и градјено да би се уклопило у простор римског града.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine