Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас је Одржана  седница  Општинског већа, председавао је Владан Васић, председник Општине .
Разматран је  рад Предшколске установе Чика Јова Змај. Током расправе разговарало се и о листама чекања и судбини вртића у Белом Пољу, где мештани не могу да се сложе око неких детаља.

На седници је речено да се тражи локација код Вртића Бамби за изградњу новог вртића. Директор Милош Тодосијевић  рекао је  да су остварени сви планови у прошлој години и да програм за ову школску годину може да се испуни уколико се реше сви кадровски и просторни  проблеми.
На седници Већа  разматран је План управљања јавном имовином Општине Пирот коју наша Општина ради заједно са градом Нишом. Јагода Шнеле је извештавајући о овој теми рекла  да је до сада општинска имовина била уписана код јавних предузећа, установа у култури, школа, здравствених установа.  Направиће се  база података  која  ће омогућити да се уради категоризација имовине.
На седници Већа,  за новог члана изабрана је Биљана Богдановић, дипломирани инжењер индустријског инжењерства која је потом именована за председника комисије за ванпривредне делатности.  Већници су усвојили и Правилник о општим условима и начину коришћења јавних спортских објеката. Сава Костић, начелник одељења за ванпривреду  каже да ће овај документ  коначно разрешити све дилеме о начину  коришћења школских сала и објеката у власништву Спортског центра.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine