Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Општинска Управа Пирот обавештава да је у току подношење пријава о парцелама и објектима који нису у функцији, а у циљу формирања јединствене базе локација за потребе потенцијалних инвеститора.
Право учешћа по позиву имају сва физичка и правна лица која поседују објекте (Броwнфиелд локације) и неоптерећене парцеле (Греенфиелд локације) на територији града или у његовој близини и који желе да их понуде домаћим и страним инвеститорима, било на продају или у закуп.

Услови за пријаву ”Броwнфиелд” локације: Површина објекта минимум 300м2; постојање потребне инфраструктуктуре, приступне саобраћајнице; прикључена електрична енергија, вода, канализација или постојање могућности за њихово прикључење.
Услови за пријаву “Греенфиелд” локације: Површина парцеле изнад 50 ари,постојање потребне инфраструктуре; приступне саобраћајнице; постојање могућности за прикључење електричне енергије, воде и канализације.
Могуће је спајање парцела са суседним парцелама (два или више власника), тако да целокупна површина парцела буде изнад 50 ари.
Јавни позив је отворен до 15. јула 2015. године
Пријавни формулар се може добити у Канцеларији за локални економски развој општине Пирот или преузети са сајта www.ледо.пирот.рс
Све додатне информације могу се добити у Канцеларији за локални економски развој или на телефон 010/305-581

Извор: Плус онлине

Joomla templates by Joomlashine