Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Локална самоуправа, поделила је десет стипендија најуспешнијим спортистима нашег града, који у својим категоријама и дисциплинама представљају и Србију на међунаросдним  надметањима у многим спортовима.

Стипењије које износе од 7 до 22 хиљаде динара месечно,  поделио  је председник општине мр Владан Васић, који је овим поводом рекао да  су оне намњене врхунским спортистима, међу којима има и студената. Протеклих година изграђена је добра спортска инфрастуктура, а циљ је да се младим нараштајима укаже на правилан избор у животу, односно да се баве спортом. Ове стипендија су добра стимулација, констатовао је  председник општине.Међу добитницима стипендија су Урош Мијалковић, Тиха Тодоровић,  Даница Гогов, Марко Рајковић, Алекса Гацев…

За стипендије  у буџету је обезбедјено 1,2 милиона динара, а добитници стипендија, млади пиротски спортисти, изразили су још једном своје задовољство због примљених стипендија, јер како кажу, ова помоћ им веома значи и драго им је што Општина Пирот препознаје њихове успехе и стоји иза њих.

Извор: Пиротске вести

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine