Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Малишани из Предшколске установе “Чика Јова Змај” уручили су Алекси Живковићу-Потрчку јединствено признање – “Орден доброте”. Ово признање пиротском Потрчку малишани су уручили због његових  хуманих дела и помоћи старим и изнемоглим суграђанима.

Живковић је тим поводом малишанима чије су васпитачице Јелена Ранчић, Јасмина Стојиљковић и Зорица Костић одржао кратко предавање о свом раду, након чега су му малишани уручили јединствено признање.

У изјави Пиротским вестима Алекса каже да му је ово најдраже признање.

-Ова година постаје боља и боља! Надам се да се организације, које су уручиле претходна признања неће наљутити и надам се да ће ме схватити када кажем да ми је признање: ,,Орден за доброту”, који сам данас примио од будућих првака у ПУ "Чика Јова Змај" најдраже за три године рада. Аплауз, похвале, лепе речи и загрљај малишана су ми подстицај да наставим да дајем доброту- једину ствар на свету која се увећава давањем-каже Алекса.Малишани из “Чика Јове Змаја” на себи својствен начин “образлажући” признање које су својеручно направили кажу да је Алексина врлина доброта, али и  хуманост, смиреност, уздржаност, и да има “велико и медено срце”.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine