Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Радови у оквиру комплекса зграда у насељу Сењак приводе се крају. Данас је почело асфалтирање. Радове је обишао градоначелник Владан Васић са сарадницима.

Према речима градоначелника Владана Васића, велики посао се приводи крају. Када је почело да се ради у овом делу града било је неопходно да се реше бројни проблеми - одводњавање, кишна канализација, расвета, паркинг простор, навео је Васић и додао да је сада све уређено и почело асфалтирање паркинг простора. Уређено је око пет хиљада квадрата, вредност радова је 25 милиона динара, асфалт ће бити на површини од 2600 метара, бехатон на 1800 метара, има зеленила, нове расвете, а зеленило ће додатно уређивати, рекао је Васић.

У даљем периоду, истакао је градоначелник Васић, сређиваће се још дворишта стамбених зграда у Пироту. Тренутно се ради у Улици Предрага Бошковића, а у плану је уређење комплекса око првомајских зграда преко пута Техничке школе.

Један од станара у насељу Сењак, Љубиша Тошић, живи овде већ пет година и каже да су овим радовима многи проблеми решени.

Градоначелник Пирота је овом приликом позвао људе да брину о простору око зграда, а Град Пирот ће у наредном периоду још сређивати овај део и обезбедити зелене површине. 

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine