Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У процесу израде Плана развоја града Пирота за период 2021-2028, који улази у завршну фазу, кроз консултације је потребно укључити све релевантне заинтересоване стране и циљне групе које могу дати допринос у изради документа својим познавањем локалних прилика. Један од примера добре праксе ширег укључивања заинтересованих страна у процес планирања јесте организовање Партнерског форума који би требало да укључи грађане, представнике пословне заједнице, струковна удружења, организације цивилног друштва…

С обзиром на актуелну епидемиолошку ситуацију која прати цео досадашњи процес израде Плана развоја града Пирота, као једини вид консултација са заинтересованим странама намеће се комуникација путем интернета, на „он лине” састанцима и путем електронске поште.

У ову, сврху објављујемо актуелну верзију нацрта Плана развоја града Пирота на интернет страници Града Пирота www.пирот.рс и позивамо Вас да се упознате са нацртом Плана као и да своје сугестије и коментаре изнесете на састанку који ће бити организован путем „Zoom” апликације .

За заинтересоване учеснике консултација који нису упознати са коришћењем интернета, омогућићемо да путем контакт мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. доставе своје сугестије, саопштила је Канцеларија за локални економски развој Пирот.   

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine