Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Компанија “Е Мирољо” донирала је Граду Пироту 10.000 заштитних маски. Донацију је преузео заменик градоначелника Милош Цолић.

Љубомир Сотиров, представник компаније “Е Мирољо”, рекао је овом приликом да је реч о вишекратним, трослојним заштитиним маскама које производе у фабрици од почетка епидемије. До сада су маске донирали многобројним радним установама и организацијама, ово је једна већа донација за Град Пирот, а донираће и Општини Димитровград 5.000 маски.

Сотиров је додао да ће се у току дана завршити царињење за стотинак заштитних одела која су намењена медицинским радницима у Пироту, чиме ће ова донација бити заокружена.

Заменик градоначелника Милош Цолић захвалио је “Е Мирољу” на донацији која ће, како је рекао, допринети сузбијању вируса Цовид 19 у граду. Према његовим речима ова донација има вишеструки значај, показује да у Пироту имамо друштвено одговорне компаније, али носи и поруку да морамо сви да будемо солидарни, емпатични и јединствени.

Што се тиче ове донације одређена количина биће додељена здравственим установама у граду, а део ће добити и образовне установе и управа, најавио је Цолић.

Вредност донације која је додељена Граду Пироту је 2.400.000.

Иначе, у фабрици “Е Мирољо” поштује се све мере заштите, рекао је Сотиров и додао да су успели да очувају фабрику и не прекидају производњу.

Извор: ПлусОнлине

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine