Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Град Пирот донирао је Дому здравља, тачније ковид амбуланти у Тијабари монтажно-демонтажни павиљон који је прилагођен актуелној ситуацији, а омогућиће нашим суграђанима да чекају на преглед у ковид амбуланти заштићени од евентуалне кише, снега, ветра.

Како је Пиротским вестима казао заменик градоначелника Милош Цолић, површина такозваног баштенског павиљона је шест пута три метра а већ у понедељак биће набављена и халогена грејалица како би објекат био адекватно утопљен.

-Пошто је било важно допремити га брзо (пошта је дала себи рок до 5 дана) замолили смо наше пријатеље ис Полицијске управе Пирот за које смо сазнали да су послом у Београду да иду до Борче, одакле смо добавили овај павиљон и да нам га превезу. Овим путем се захваљујем њима на доброј вољи И асистенцији. Било нам је важно да имамо монтажно демонтажни објекат који је већи од класичног контејнера и који се може лако проветравати. Такодје, у понедељак ћемо извршити набавку халогене грејалице која је погодна за употребу напољу и коју цемо поставити у центар шатора. Напомињем да је пре свега сврха овога била да претекнемо кишу и снег И да људе заштитимо од падавина. Надам се да цемо од понедељка олакшати људима и тиме што ћемо мало и загрејати тај простор-каже Цолић и додаје да ово није једина помоћ коју Град пружа здравственим установама.

-Поступићемо и по додатном захтеву за финансирање Дома здравља, Градске болнице и Завода за јавно здравље. Град чини све сто мозе да помогне здравству које подноси највећи терет ове пандемије. Апелујем на грађане да остану у својим кућама И избегавају директне контакте са особама ван најуже породице-поручио је Цолић.

Извор: Пиротске вести

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine