Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Град Пирот је купио шатор који ће бити монтиран испред Ковид амбуланте у Тијабари, сазнали смо данас од Милоша Цолића, заменика градоначелника Пирота.

Биће обезбеђена и грејна тела која ће бити монтирана унутар простора, те ће на тај начин сви пацијенти који ће чекати на преглед испред амбуланте, бити адекватно збринути и у предстојећем зимском периоду.

Како је рекао Цолић, за портал Плусонлине, шатор би требало да буде послат путем поште, али ако се јаве одређени проблеми, биће сутра преузет лично. Монтирање се очекује већ у суботу. Говорећи о томе, Цолић је апеловао на грађање на који начин се могу смањити гужве и ризик при чекању испред Ковид амбуланте.

Собзиром на то да се број оболелих повећава, питали смо Цолића да ли постоји могућност и потреба за отварање још једне Ковид амбуланте у Пироту.

Он сматра да ипак не треба, а да би се, можда, у проблему нашло медицинско особље и њихов капацитет.

Сарадњу са Јавним предузећима, школама и установама културе, Цолић оцењује позитивно. Градска управа свакодневно добија извештаје и упућена је у стање, које се како каже мења из дана у дан. Део наставника код којих су регистровани симптоми, искључен је из редовне наставе, а иста ситуација је са радницима Јавних предузећа.

Како незванично сазнајемо, за сутра је заказана седница Кризног штаба за ванредне ситуације, на којој ће се расправљати о тренутном стању у граду и евентуалним новим мерама.

Извор: Плусонлине

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine