Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Опште удружење предузетника Пирот и ове године доделило је признања успешним и истакнутим привредницима и предузетницима у протеклој години. На самом почетку свечаности, присутнима се обратио Мирослав Антић, потпредседник Управног одбора удружења предузетника Пирот,

који је говорио о развоју привреде на територији општине Пирот, односно, о развоју занатства и предузетништва. Признање “Предузетник године за 2014.годину” добили су: Миодраг Пешић пицерија “Фресх”, Жикица Крстић “Етно хлеб”, Новица Савић кафана “Код Пироћанца”, Дејан Живковић аутоелектрика “Живковић”, Миљан Ћирић “Млеко Ћирић” Крупац и Самостална занатска трговнинска радња “2 УН Јовановић”. Признање ,, Привредник  године” добили су: Зоран Костић “Ела бакар”, Миодраг Стојановић “Стовариште Стојановић”, Бранко Петровић “Гали”, Анђелко Скорић “Скор маркет” и Перица Игњатовић “Дампеx доо”. Појединачна признања добили су: Мариа Станковић, директорка Дунав осигурања, пиротске филијале, Драгољуб Златковић, добитник је Златног пера и Хор Дома културе. Установе којима су уручена признања су: Регионална привредна комора Ниш, Београдски сајам етно харане и пића и Тигар тyрес.
Један од добитника признања је Зоран Костић, власник “Ела бакар”, који је овом приликом рекао да је за успешно пословање најважније рад, ред и дисциплина.
Стовариште Стојановић је такође један од добитника признања, а власник Миодраг Стојановић каже да је ово признање велики подстрек за будући рад.
Дејан Младеновић, директор контроле (бизнис партнер цонтролер), који је испред Компаније Тигар тyрес примио признање, истакао је да Тигар има веома амбициозне планове које жели да подели са суграђанима и околином, а то је да буду лидери у трећем сегменту производње.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine