Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Пирота, Владан Васић, са својим сарадницима, данас је приредио пријем за младе Пироћанке, Наталију Тоскић, Јелисавету Станчић и Лану Соколовић, које су постигле велики успех представљајући Пирот на веома популарној манифестацији “Србија у ритму Европе”. Пријему су присуствовали и извршни директор  телевизијског програма Манифестације, Игор Карадаревић и директор “Србија у ритму Европе”, Давид Макевић. У врло срдачној атмосфери чуле су се само речи хвале за наше учеснице, али и сам Град који је са своје стране пружио изузетну подршку актерима и показао висок ниво професионалног односа према обавезама које је преузео на себе. У занак захвалности градоначелник Пирота, Владан Васић, предао је девојчицама које су промовисале Пирот на културном плану по петнаест хиљада динара.


Извршни директор телевизијског програма “Србија у ритму Европе, Игор Карадаревић, каже да се у Пироту јако лепо осећа захваљујући девојчицама, њиховим родитељима и изузетним сарадницима које је имао у локалној самоуправи у време припрема и снимања спота.

“Најискреније захваљујем градоначелнику Пирота, Владану Васићу, и његовим сарадницима без чије помоћи не бисмо постигли овај успех. Пирот је показао изузетан ниво кооперативности што је можда и резултат великог искуства које има у дипломатији, у међународним односима и комуникацији са амбасадама. Отуда је проистекао и осећај сигурности који смо имали. Ако будемо бирали сараднике то ће сигурно бити поред Новог Сада, Сомбора и Чачка и Пирот. Желим да истакнем да су младе Пироћанке изазвале праву буру емоција после свог наступа. Према оцени жирија, представника градова, Пирот је био на првом месту, али ништа мање није значајно и званично треће место према гласовима гледалаца” – истакао је Карадаревић.

Градоначелник Пирота, Владан Васић, је захвалио на честиткама и рекао да Пирот велику пажњу посвећује, поред осталог, и неговању културе и промоцији града и на том пољу.

“Жеља и мотив учествовања Пирота у Манифестацији” Србија у ритму Европе” сигурно је промоција града, али и настојање да се дружимо са представницима других градова, да деца стекну искуство које ће им значити у животу. Очекивали смо један велики спектакл, али смо се прилагодили новим околностима због епидемије. Надамо се да ће наредне године бити боље у том смислу. Веома сам задовољан и због тога је, уосталом, и уприличен пријем за наше младе суграђанке и њихове сараднике.


Лана Соколовић је у име својих другарица захвалила на пажњи која им је указана. Каже да су утисци са такмичења изузетни и да су све три веома срећне што су свој град успешно представиле на овако значајној манифестацији.

Извор: Пиротске вести

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine